Kilpailuta laina – säästät selvää rahaa

kilpailuta laina

Olitpa hakemassa minkä suuruista lainaa tahansa, se kannattaa aina kilpailuttaa. Kilpailutuksen avulla varmistat, että saat lainallesi parhaat mahdolliset ehdot ja että lainaan liittyvät kustannukset pysyvät kurissa. Kilpailuttamalla lainasi voit säästää useita satasia tai jopa tuhansia euroja, joten tätä askelta lainan hakemisessa ei missään nimessä kannata ohittaa.

Tässä artikkelissa kerromme lisää siitä miksi lainan kilpailuttaminen kannattaa ja miten sen voi tehdä helpoiten. Kilpailuta laina jo tänään, niin saat lainanhakuprosessin aloitettua ja lainarahat pian tilillesi!

Mitä hyötyä lainan kilpailuttamisesta on

Lainan kilpailuttaminen on keino varmistaa, että saat itsellesi lainasopimuksen, joka sopii parhaiten juuri sinun lainatarpeitasi varten. Lainaa ei kannata ottaa hätiköiden heti ensimmäiseltä lainantarjoajalta, joka tiellesi osuu. Kun pyydät tarvitsemallesi lainalle tarjouksen usealta toimijalta, pääset vertailemaan tarjousten sisältöä ja valitsemaan itsellesi parhaan vaihtoehdon. 

Kun olet pyytänyt tarjouksen kaikilta haluamiltasi lainantarjoajilta, voit rauhassa syventyä tarjousten sisältöön. Myöhemmin tässä artikkelissa kerromme, mihin asioihin lainatarjouksissa kannattaa erityisesti kiinnittää huomiota. Tarjousten vertailu käy mukavasti vaikkapa omalta kotisohvalta käsin. Valitse itsellesi sopivin tarjous ja tee lainasopimus. Tai jos sopivaa tarjousta ei löytynyt, ei huolta. Tarjousten pyytäminen ei sido sinua lainantarjoajien palveluiden pariin, joten voit huoletta kilpailuttaa lainan ja katsoa millaisia tarjouksia saat. Aina kun olet lainan tarpeessa, kilpailuta laina. Se voi tuoda sinulle huomattavia säästöjä.

Lainavertailupalvelu kilpailuttaa lainan puolestasi

Lainatarjousten pyytäminen usealta eri pankilta ja rahoituslaitokselta voi tuntua työläältä, ja sitä se voi perinteisellä tavalla toteutettuna ollakin. Onneksi tämäkin asia hoituu nykyään huomattavasti kätevämmin netin avustuksella. Internetistä löydät nimittäin useita luotettavia lainojen kilpailutussivustoja, kuten esimerkiksi Swiftbanker, jotka kilpailuttavat lainat puolestasi ilman erillistä maksua. Lainan hakeminen ja kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut niin helppoa kuin mitä se on tänä päivänä!

Kilpailutussivustot ovat turvallisia ja helppokäyttöisiä ja toimivat nopeasti. Kerro tarvitsemasi lainasumma ja omat yhteystietosi lainatarjousten toimittamista varten. Lomakkeen täyttö käy nopeasti, eikä sinun tarvitse kertoa tietoja esimerkiksi siitä, millaista tarkoitusta varten haet lainaa. Sivustoilla voi olla kuitenkin erilaisia ikärajoituksia ja usein kilpailutustoimeksiannon jättäjältä edellytetään puhtaita luottotietoja sekä säännöllisiä tuloja, jotka on tarvittaessa voitava myös todistaa erilaisin tosittein. Tutustumalla eri sivustoihin löydät lisätietoa kunkin palvelun vaatimista kriteereistä ja voit sen jälkeen valita itsellesi sopivimman palvelun lainan kilpailutusta varten.

Automatisoitu prosessi lähtee heti yhteydenottosi jälkeen käyntiin ja tuloksena on lista juuri sinulle sopivimmista vaihtoehdoista. Tarjouksia alkaa saapua muutaman tunnin tai jopa muutaman minuutin sisällä ja ne ovat luettavissa sähköisesti, joten pääset lukemaan niitä heti kun ne saapuvat. Lainojen kilpailuttaminen ei sido sinua ottamaan lainaa, joten se on riskitön keino pyytää tarvitsemallesi lainasummalle tarjouksia eri toimijoilta. Kilpailutuksen voi tehdä eri kokoisille lainahakemuksille muutamasta tuhannesta aina kymmenien tuhansien eurojen suuruisiin lainoihin.

Kilpailuta laina – kiinnitä tarjouksissa huomiota näihin asioihin

Kun olet kilpailuttanut lainan ja alat saada tarjouksia pankeilta ja rahoituslaitoksilta, niihin kannattaa tutustua huolellisesti. Vaikka kilpailutuksen myötä olisitkin jo saanut poimittua itsellesi sopivimmat lainantarjoajat, tarjottujen lainojen kuluissa ja koroissa voi silti olla suurtakin vaihtelua. Kiinnitä huomiota erityisesti lainojen todelliseen vuosikorkoon. Se kertoo sinulle lainan todelliset kulut. 

Toivomme, että sait tästä artikkelista hyödyllistä tietoa ja vinkkejä lainan kilpailutusta varten. Ja kun lainantarvetta seuraavan kerran ilmenee, muista: kilpailuta laina! Kilpailutus on sitä tärkeämpää, mitä suuremmalle summalle lainaa haet.